Vloerverwarming

Onze erkende monteurs leggen graag uw nieuwe vloerverwarming aan, zodat u er straks warm bij zit. De vloerverwarming kan op verschillende manieren gelegd worden. U kunt kiezen voor bevestiging op een tackerplaat, of op een net. De hoogte van de vloer is meestal bepalend in deze keuze. Ook de akoestische waarde telt mee. Meer over de akoestische tackerplaat leest u hier.

Advies over geschikte vloerverwarming

Afhankelijk van de hoogte van uw vloer en de ondergrond, kiezen we het beste vloerverwarmingssysteem voor uw situatie. Zodra uw vloer gereedgemaakt is, komen onze ervaren monteurs langs om de vloerverwarming aan te leggen en de verdeler aan te sluiten. Mogelijke voorbereidingen voor het aanleggen van uw nieuwe systeem worden in overleg gedaan. Onze vloerverwarmingssystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren een maximaal rendement.

Meer rendement met een gietdekvloer

Wilt u een maximaal rendement van uw vloerverwarming? Kies dan ook voor een cementgebonden of anhydriet dekvloer. Door de unieke samenstelling van deze vloeren, heeft u een hogere warmteopbrengst en kunt u duurzaam besparen.

Complete vloerrenovatie?

Wilt u uw vloer compleet renoveren of kiest u voor een verduurzaming van uw vloer? Dan kunt u ook een nieuwe funderingsvloer laten storten door ons. Wij leveren schuimbetonvloeren van hoogwaardige kwaliteit met een hoge isolerende waarde. Kijk op deze pagina voor meer informatie over complete vloerrenovatie.

Opstartprotocol gietdekvloer met vloerverwarming

In het geval van een dekvloer met vloerverwarming, dient de vloerverwarming eerst een zogenoemd opstartprotocol te hebben doorlopen, voordat een afwerking wordt aangebracht. Hiermee wordt het laatste restvocht uit de dekvloer verdreven. Hoe dit opstartprotocol in zijn werk gaat, leest u hier.

Professionele plaatsing
Maximaal rendement
Hoogwaardige kwaliteit

Op zoek naar vloerverwarming?

Bent u op zoek naar vloerverwarming? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

085-0806746

info@gietmooi.nl

De verschillende vloerverwarmingssystemen

Tackerplaat

Minimaal 70 mm opbouwhoogte
Incl. isolatie

Net

Minimaal 50 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

Noppenplaat

Minimaal 40 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Mini noppenplaat

Minimaal 25 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Infrezen bestaande dekvloer

Geen opbouwhoogte – ingebouwd
Excl. isolatie

PCM

Minimaal 30 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

Projecten waarbij we vloerverwarming hebben verzorgd

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Andere vloeroplossing nodig? Bekijk dan:

Naast vloerverwarming, zorgen we ook voor anhydriet gietdekvloeren en cementgebonden gietdekvloeren. Met behulp van onze keuzehulp krijgt u advies welke dekvloer voor uw situatie geschikt is. Op zoek naar een volledige vloerrenovatie? We zorgen ook voor schuimbeton en vloerverwarming. Wilt u graag advies over welke vloer voor u geschikt is? We geven u graag advies en denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.