Anhydrietvloer gieten op moeilijk bereikbare plekken

Overweegt u om een anhydriet dekvloer te laten plaatsen, maar is de locatie moeilijk bereikbaar en twijfelt u of het mogelijk is?

Bij Giet Mooi maken wij gebruik van een compacte pomp, waar we verschillende lengtes slang aan vast kunnen koppelen. Zo nemen wij normaal gesproken een slang van 50 meter mee, maar hebben we ook slangen van 80 en zelfs wel 160(!) meter lang! Hierdoor kunnen wij zonder moeite door en langs tuinen, smalle steegjes en op andere moeilijk bereikbare plekken komen. Dus zelfs wanneer de vrachtwagen met anhydriet niet helemaal bij de woning kan komen. Kunnen wij alsnog de vloer voor u gieten!

Wilt u weten of een anhydrietvloer geschikt is voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over anhydrietvloeren? Lees dan hier verder.