Vloerverwarming

Naast het leggen van anhydriet dekvloeren, kunnen wij ook uw nieuwe vloerverwarming aanleggen.

Afhankelijk van de hoogte van uw vloer en de ondergrond, kiezen we het beste vloerverwarmingssysteem voor uw situatie. Zodra uw vloer gereedgemaakt is, komen onze ervaren installateurs langs om de vloerverwarming aan te leggen en de verdeler aan te sluiten. Mogelijke voorbereidingen voor het aanleggen van uw nieuwe systeem worden in overleg gedaan. Onze vloerverwarmingssystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en leveren een maximaal rendement.

De verschillende vloerverwarmingssystemen

Tackerplaat

Minimaal 70 mm opbouwhoogte
Incl. isolatie

Net

Minimaal 50 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

Noppenplaat

Minimaal 40 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Mini noppenplaat

Minimaal 25 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Infrezen bestaande dekvloer

Geen opbouwhoogte – ingebouwd
Excl. isolatie

PCM

Minimaal 30 mm opbouwhoogte
Excl. isolatie

Meer rendement met een anhydrietvloer

Wilt u een maximaal rendement van uw vloerverwarming? Kies dan ook voor een anhydriet dekvloer. Door de unieke samenstelling van anhydriet, heeft u een hogere warmteopbrengst en kunt u duurzaam besparen.

Complete vloerrenovatie?

Wilt u uw vloer compleet renoveren of kiest u voor een verduurzaming van uw vloer? Dan kunt u ook een nieuwe funderingsvloer laten storten door ons. Wij leveren schuimbetonvloeren van hoogwaardige kwaliteit met een hoge isolerende waarde. Kijk op deze pagina voor meer informatie over complete vloerrenovatie.

Opstartprotocol gietdekvloer met vloerverwarming

In het geval van een dekvloer met vloerverwarming, dient de vloerverwarming eerst een zogenoemd opstartprotocol te hebben doorlopen, voordat een afwerking wordt aangebracht. Hiermee wordt het laatste restvocht uit de dekvloer verdreven. Hoe dit opstartprotocol in zijn werk gaat, leest u hier.