Hoogwaardige cementgebonden gietdekvloer

Grote tegels zijn mogelijk als vloerafwerking
Zeer korte plaatsingstijd
Al te plaatsen vanaf 25mm opbouwhoogte
Geschikt voor vochtige ruimtes
Uitstekende warmtegeleiding

De oplossing voor nieuwbouw- of renovatieprojecten

Een cementgeboden gietdekvloer van Cemfloor staat garant voor hoogwaardige kwaliteit. Het is een betrouwbare en robuuste oplossing voor nieuwbouw- of voor renovatieprojecten. Het is de oplossing voor het gieten van oppervlaktes tot wel 1000 m2 per dag. Een Cemfloor wordt gekenmerkt door snelle verharding en droging, waardoor het mogelijk is na 24 uur al de vloer te belopen. Tegels kunnen al gelegd worden na 7 dagen en na 21-28 dagen kunnen de meeste soorten vloerafwerking aangebracht worden.  Bovendien zijn onze cementgebonden vloeren zowel hechtend als zwevend te leggen.

Voordelen Cemfloor

Er zijn veel voordelen verbonden aan onze cementgebonden gietdekvloeren. Door de hoge vloeibaarheid, ergonomische en gemakkelijke plaatsing zorgen voor een hoog rendement. Beloopbaar binnen 24 tot 48 uur (afhankelijk van de omgevingstempratuur). Afbouwwerkzaamheden kunnen worden vervolgd na 3 dagen.

Door het ondoordringbare karakter kan een cementgebonden gietdekvloer de uitkomst bieden in vochtige ruimtes.

Plaatsing grote tegels mogelijk

Bestaat de uiteindelijke afwerklaag uit grote tegels? Door toepassing van een cementgebonden gietdekvloer en de grote vlakheid die de vloer biedt, is het mogelijk om grote tegels te plaatsen. Daarnaast biedt de vloer een lage krimp.

Korte droogtijd

Een cementgebonden gietdekvloer heeft minder droogtijd dan een anhydrietgebonden gietdekvloer.

Al te plaatsen vanaf 25mm opbouwhoogte
Uitstekende warmtegeleiding
Supersnelle vloerafwerking mogelijk

Op zoek naar een cementgebonden gietdekvloer?

Bent u op zoek naar een cementgebonden gietdekvloer? Neem contact met ons op of laat ons u bellen. We denken graag met u mee en geven u graag advies.

085-0806746

info@gietmooi.nl

Bekijk afgeronde cementgebonden dekvloer projecten

Op de hoogte blijven van de nieuwste projecten?

Zelfnivellerende vloer

Zelfnivellerende vloer, waardoor hij gemakkelijk te te passen is in diverse situaties met consistente kwaliteit in allerlei toepassingen.

Tijdsbesparing

Cemfloor is tot 1000m3 per dag te gieten, wat zorgt voor snelle resultaten met maar 10 tot 15 dagen droogtijd.

Opbouwhoogte

Al te plaatsen vanaf 25mm opbouwhoogte

Andere vloeroplossing nodig? Bekijk dan:

We gieten niet alleen Cemfloor vloeren. Het is bij ons ook mogelijk om te kiezen voor andere oplossingen. Naast Cemfloor vloeren gieten we ook schuimbeton en anhydriet gietdekvloeren. Daarnaast verzorgen we vloerverwarming en kunnen we daarmee zorgen voor een complete vloerrenovatie. Wilt u graag advies over welke vloer voor u geschikt is? We geven u graag advies en denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op.